Dumlupınar İlkokulu


Vizyon: Çalışanlarıyla ve öğrencileriyle eğitim alanında örnek alınan, saygın, milli ve ahlaki değerlerine sahip mutlu bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Türk Milli Eğitimi’nin temel amaçlarını gerçekleştirerek; öğretmen, veli ve öğrenci işbirliği ile çevresine karşı duyarlı, ülke geleceğine olumlu katkıda bulunabilecek bireyler yetiştirmek. Değişen süreçte kendini gerçekleştirebilen özgür, özgün ve özgüven kazanmış bireyler yetiştirmek.

Başarılar: * Okulumuz 2019 yılında gerekli sağlık, temizlik ve beslenme standartlarına ulaştığı için "Beyaz Bayrak" ve Beslenme Dostu Okul" sertifikaları kazanmıştır. * Okulumuz 2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılında İlimiz ÇDŞAU kapsamında resmi ve özel tüm okullarda ilkokul öğrencilerine yönelik düzenlenen ‘Sınıfımızda Deney Var’ etkinliği temalı yarışmasında yarışmaya katılan eserler Keçiören İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen seçici kurul tarafından incelenerek değerlendirilmiş ve okulumuz 4/E sınıfı öğrencileri Keçiören İlçe üçüncülüğü ile onurlandırılmış ve 03 Mayıs 2018 tarihinde Tevfik İleri Anadolu İmam Hatip Lisesinde yapılacak olan sergiye davet edilmiştir. * Okulumuz 2017 yılında yürütmüş olduğu "Öğrenerek Yazıyorum" projesi ile e-twinning "Ulusal Kalite Etiketi"ne layık görülmüştür. * Dumlupınar İlkokulu E twinning "Öğrenerek Yazıyorum" projesi ekibi üyesi Müdür Yardımcımız Haydar TOPRAK, sınıf öğretmenlerimiz Sakine ALTINTOP, Aysun TURAN ve öğrencileri Milli Eğitim Bakanlığı´nın düzenlemiş olduğu "Eğitim ve Teknoloji" fuarında Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü´nü temsilen stant açtı. * Okulumuz 4/D sınıfı öğrencileri 2017 yılında "Atasözleri ve Deyimler Yarışması" bölge ikincisi oldu. * Okulumuz öğrencileri 2017 yılı "Muay Thai" Ankara Dostluk Turnuvası´ndan şampiyonluklarla döndü. 3-G sınıfından Almina Kurum Ankara birincisi, 2-F sınıfından Rüzgar Alaaddin Göl Ankara birincisi, 3-A sınıfından Elif Naz ORTAKÇI Ankara ikincisi, 3-G sınıfından Ege Arda Karabulut Ankara ikincisi oldu. Okulumuza bu başarıyı kazandıran Taekwan-do Kurs hocası Cevdet SUBAŞI ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. * 2017 yılında 4/E sınıfı öğrencimiz Eylül Duru YILMAZ "Türkü Yarışması" Keçiören İlçe 3. oldu. Bize bu başarıyı kazandıran başta öğretmenimiz Derya ÖZDEMİR olmak üzere, öğrencilerimiz Eylül Duru YILMAZ ve türkünün hikayesini anlatan Arda ÇINAR´ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Okulumuz öğrencileri Wushu Federasyonunun 12-13 Kasımda düzenlemiş olduğu Atatürk´ü Anma Taekwan-do müsabakalarında büyük başarılara imza attı. 4-D sınıfından Kübra Nur Durum 31 kg. minik kızlarda Ankara birincisi oldu. 25 kg. minik erkeklerde 3-G sınıfından Hüseyin Sabri Aydoğan Ankara ikincisi, 2-C sınıfından Onur Özdil Ankara üçüncüsü, 3-G sınıfından Talha Çankaya Ankara üçüncüsü, Rüzgar Alaaddin Göl Ankara ikincisi oldu. 28 kg minik erkeklerde 2-F sınıfından Ufuk Yıldız ve 3-G sınıfından Ege Arda Karabulut Ankara üçüncüsü oldu. 28 kg minik kızlarda 3-G sınıfından Almina Kurum Ankara üçüncüsü oldu.

Saatler: 09.00 - 14.40
Isınma: kalorifer
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Halk oyunları yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 312 314 77 15

Belgegeçer - (312) 360 5570

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://keciorendumlupinar.meb.k12.tr

Adres - 19 MAYIS MAH. BİNAY SK. NO24 KEÇİÖREN / ANKARA

Öğretmen :41
Öğrenci :613
Derslik :24
Çok Amaçlı Salon :1
Fen Laboratuvarı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :4200
Öğretim Şekli :Normal eğitim

Yerleşim Yeri - Keçiören merkeze yakın.

Adres - 19 MAYIS MAH. BİNAY SK. NO24 KEÇİÖREN / ANKARA

Ulaşım Ulus ve Kızılay´dan 203 ve 204 numaralı İncirli Otabüsleri ile ve İncirli Dumlupınar İlkokulu dolmuşları ile ulaşım sağlanabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık il merkeze uzaklık 6 km ilçe merkeze uzaklık 2 km